Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Vremenska napoved za 7 dni

V tem trenutku vam vremenska napoved za 7 dni še ni na voljo. Lahko pa si ogledate nopoved za naslednje dni v posameznem kraju. Prav tako si lahko ogledate radarske in satelitske slike, ki so vam na voljo levo in desno na spletni strani. Svetujem vam tudi ogled vremenskih opozoril in kamer, ki vam lahko prikažejo bolj celovit pogled na trenutne razmere, ki vas zanimajo. Izberite svoj kraj ali kraj, ki je vašemu najbližje in si poglejte kakšno vreme vas čaka v naslednjih dneh.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Vremenska napoved za 7 dni
Oceni tole stran!