Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Dobro vreme po Sloveniji

Dobro vreme po Sloveniji je tisto, ki je točno. Vsak dan na naših televizijskih in radijskih sprejemnikih si lahko pogledamo in slišimo kakšno bo vreme po Sloveniji. Vreme po Sloveniji se razlikuje po letnih časih. Včasih lahko kar sami ugotovite kakšno bo vreme.  Kadar se odločite, da boste vikend preživeli nekje v naravi je dobro, da si pogledate kakšno bo vreme po Sloveniji. Le tako ne boste imeli kakšnih uničenih načrtov. Včasih se lahko zgodi, da ravno kadar nekaj načrtujete se vreme poslabša in tako ostanete doma. Ker se nebo tako hitro spreminja je zelo verjetno, da bomo čez nekaj desetletji imeli še slabše vremenske razmere kot so sedaj. Veliko je slabega ozračja in vreme se tako hitro spreminja, da včasih res ne vemo kako bi se primerno oblekli in obuli. Zato je dobro, da se na kakršno koli pot dobro pripravite od glave do pet. Vremenska napoved se lahko najde tudi na internetu. Vremenska napoved ni vedno točna.

Vremenska napoved

 

Rate this post

Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Rate this post