Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Vreme Koroška

Kliknite na sliko kraja, za katerega vas zanima vremenska napoved.

Slovenj Gradec

Slovenj Gradec

Na strani vreme Koroška boste lahko našli napoved, ki vas zanima, če se odpravljate na ta konec Slovenije. Koroška je zelo zanimiv predel Slovenije, ki vas bo gotovo očaral s svojo razgibano naravo in neskončnimi znamenitostmi. Na strani vreme Koroška boste lahko pogledali napoved za različne kraje, ki vas zanimajo, za več dni vnaprej. Ker je napoved na strani vreme Koroška zelo natančna, vas na poti zagotovo ne bo čakalo nobeno neprijetno presenečenje, kot je toča ali sneg.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Rate this page