Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Vreme Primorska

Kliknite na sliko kraja za katerega vas zanima vremenska napoved.

V poletnih mesecih skorajda ni človeka, ki ga ne bi zanimalo vreme Primorska, saj se vsi radi odpravimo na morje, da si naberemo novih moči. Na strani vreme Primorska boste lahko pogledali, kateri dnevi so najbolj primerni za izlet na morje, saj vas tako dež ne bo mogel presenetiti. Tudi če boste na strani vreme Primorska prebrali, da ne bo dovolj toplo za namakanje v morski vodi, se lahko vseeno odločite za izlet na ta konec Slovenije, saj vam poleg kopanja ponuja še cel kup drugih aktivnosti in znamenitosti, ki si jih lahko ogledate tudi v slabšem vremenu.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Rate this page