Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Vreme Gorenjska

Kliknite na sliko kraja, za katerega vas zanima vremenska napoved.

Če živite na Severo-zahodu Slovenije ali pa načrtujete izlet v te kraje vas gotovo zanima vreme Gorenjska. Na tej spletni strani boste lahko našli napoved za večje kraje po vsej Sloveniji. Na primer, stran vreme Gorenjska vam bo ponudila napoved za kraje, kot je Kranjska Gora, Kredarica in ostale. Vse kar morate storiti je, da kliknete na gumb kraja, za katerega vas napoved zanima. Ne pustite se presenetiti in ne dovolite, da vam slabo vreme prekriža načrte. Na strani vreme Gorenjska boste gotovo našli kar iščete.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

5/5 - (1 vote)