Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Vreme Prekmurje

Kliknite na sliko kraja, za katerega vas zanima vremenska napoved.

Murska Sobota

Murska Sobota

Prekmurje je zagotovo eno izmed najlepših področij Slovenije in je vsekakor vredno obiska. Preden pa se odpravite v Prekmurje še poglejte, kakšno bo vreme tiste dni, ko načrtujete svoj izlet. S klikom na gumb kraja v katerega se odpravljate boste dobili točno vremensko napoved, tako da se boste lahko izognili kakšnim negativnim presenečenjem. Če boste obiskali Prekmurje ne pozabite na njihovo izjemno okusno gibanico. Prekmurje pa vam ponuja tudi nešteto zanimivosti, ki si jih lahko ogledate ne glede na to, kakšno bo vreme.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Rate this page