Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

3 dnevna napoved za SlovenijoBooking.com

Spodaj si lahko ogledate kakšna je vremenska napoved za 3 dni po Sloveniji. Istočasno pa bi vas pozval, da si tudi ogledate različne radarske in satelitske slike, ki jih lahko vidite na levi in desni strani naše spletne strani. Vse slike so ažurne in vam dosegljive takoj ko je možno. Predvsem v poletnih mesecih bodite pozorni na opozorila pred nevihtami saj se te večkrat pojavijo povsem nepričakovano in nanje nismo pripravljeni. Sicer pa si lahko ogledate kakšna je vremenska napoved za 3 dni in to za posamezne kraje po državi.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

3/5 - (2 votes)