Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Vreme KočevjeVremenska napoved za 3 dni Vremenska napoved za 5 dni

Kočevska regija leži na Jugo-vzhodu Slovenije in je zagotovo ena izmed naravno ohranjenih področij v celotni Srednji Evropi. S tem pritegne veliko obiskovalcev, ki jih zanima tudi vreme Kočevje, saj se na izlet ne želijo odpraviti ravno v dežju ali snegu. Tudi vi se lahko odločite, da boste obiskali ta neizmerno zanimiv kraj, saj boste tam lahko videli kar precej zanimivosti. Najprej se prepričajte, kakšno bo vreme Kočevje tisti dan, ko se boste odpravili na izlet in na podlagi te napovedi se boste lahko odločili, katere zanimivosti si boste ogledali. Ne skrbite, če bo vreme Kočevje slabo, saj se lahko odpravite v Pokrajinski muzej, kjer boste lahko našli spomine na kočevske Nemce, ki so na tem področju živeli skoraj 600 let. Na strani vreme Kočevje boste lahko našli vremensko napoved za več dni vnaprej, tako da se boste lahko pripravili na vsako situacijo.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Rate this page