Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Vreme Murska SobotaMurska Sobota je mesto z bogato tradicijo in zgodovino. Najbolj znano mesto v prekmurski regiji se nahaja na skrajnem severovzhodnem delu Slovenije in leži na 190 m nadmorske višine. Vreme Murska Sobota vam bo napovedalo napoved za več dni vnaprej in gotovo vam bo zelo koristilo, če se odpravljate v Prekmurje. Če bo napovedano vreme Murska Sobota deževno, se lahko odpravite pogledati različne kulturne spomenike, kot je Pokrajinski muzej in naravna zdravilišča. Če pa se v ta kraj odpravljate na sončen dan, pa si lahko ogledate različne naravne znamenitosti. Kot lahko vidite, imate lahko ne glede na to, kakšno bo vreme Murska Sobota zelo lep izlet.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

3.5/5 - (2 votes)