Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Slovenj GradecTa kraj je središče Mislinjske doline in gledano širše, tudi celotne Koroške regije. Vreme Slovenj Gradec lahko tako pokriva skoraj celo Koroško regijo. Če vas zanima kakšno bo vreme Slovenj Gradec v prihodnjih dneh, lahko podrobno napoved najdete na tej strani. To starodavno mesto vas bo gotovo očaralo z različnimi naravnimi, kulturnimi in etnološkimi znamenitostmi, tako da je to odličen kraj za enodnevne ali daljše izlete. Zagotovo vas bo očaral njihov pokrajinski muzej, galerija likovnih umetnosti ali Sokličev muzej. Vse te znamenitosti si lahko ogledate tudi, če vreme Slovenj Gradec napoveduje slabše razmere. Če pa vreme Slovenj Gradec napoveduje sonce, pa gotovo ne smete zamuditi izleta v Mislinjski gozd.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

5/5 - (1 vote)