Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Aktualna 10 dnevna vremenska napoved Koper

Oglejte si, kaj vam prinaša aktualna 10 dnevna vremenska napoved Koper

Ko se odpravljate na daljši izlet ali poslovno pot, je vsakič dobro preveriti, kakšna vremenska napoved se vam obeta na poti oziroma ob prihodu na želeno destinacijo. Za vse, ki jih bo pot v naslednjih dneh zanesla na Obalo, natančneje – v Koper, je tukaj na voljo aktualna 10 dnevna vremenska napoved Koper. Na ta način lahko že danes dokaj natančno vnaprej načrtujete vašo pot in zunanje aktivnosti (ki so seveda delno odvisne tudi od vremena) v tem prelepem obmorskem kraju. Koper velja za prestolnico naše obale, ponaša se z izjemno kulturno dediščino in vsako leto beleži več obiskov (tujih) turistov, ki občudujejo mnoge zanimive kotičke tega mesta.

Vreme je praktično edini zunanji faktor, ki vam lahko znatno oteži ali celo prepreči ogled določenih turističnih znamenitosti, zato je pomembno da vemo, kaj nam prinaša 10 dnevna vremenska napoved Koper. Glede na to, da smo bili letos priča izjemno klavrnemu vremenu (zlasti avgusta), vas podatek, da je bila količina padavin praktično po vsej Sloveniji precej nad dolgoletnim povprečjem ne bo presenetil. Prav na Obali in v drugih delih  Primorske je bilo to odstopanje največje, marsikje so že v mesecu juliju izmerili rekordne količine padavin, kar je za ta del države sicer zelo neobičajno. 10 dnevna vremenska napoved Koper vam bo torej v veliko pomoč, ko boste načrtovali vaše naslednje potovanje na našo obalo, zato vam informacije o tem, kakšno vreme lahko v Kopru pričakujete v naslednjih dneh, zagotovo ne bodo odveč.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Aktualna 10 dnevna vremenska napoved Koper
Oceni tole stran!