Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Kaj prinaša desetdnevna vremenska napoved za Slovenijo?

Oglejte si, kaj obeta desetdnevna vremenska napoved za Slovenijo:

Ker je poletna sezona že v polnem pogonu, je pomembno, da si pred odhodom na krajši ali daljši letni oddih preverimo, kakšno bo vreme. Če se odpravljate odkrivati skrite turistične bisere naše Slovenije, potem vam bo desetdnevna vremenska napoved za Slovenijo v veliko pomoč. Tukaj boste našli namreč vse bistvene podatke, ki jih morate vedeti za uspešno načrtovanje poletnih aktivnosti. Žal je trenutna situacija takšna, da je zaradi številnih sunkovitih sprememb vreme kar težko natančno napovedati (tudi desetdnevna vremenska napoved za Slovenijo tukaj ni izjema), vseeno pa smo prepričani, da vam bo naša desetdnevna vremenska napoved v veliko pomoč.

Letošnje poletje je na žalost vse prej kot “indijansko”, vroče temperature so po večini samo še lep spomin na pretekle sezone, ko nas je sonce skorajda cvrlo. Sicer se po napovedih meteorologov zlasti v začetku avgusta obetajo korenite spremembe, kar pomeni več sonca, znatno manj padavin in posledično veliko višje temperature, tudi do +35°C. Da boste vsak dan lahko na tekočem s podatki o vremenu, bo skrbela desetdnevna vremenska napoved za Slovenijo, ki jo najdete tukaj na naši spletni strani. Poletnega turizma brez ustreznega vremena žal ni, zato tudi mi upamo, da se bo vreme kaj kmalu uredilo in pokazalo svojo pravo poletno različico. Če želite, pa si lahko ogledate tudi bolj podrobne dnevne napovedi za vse glavne slovenske kraje, kar storite s klikom na sličice na vrhu spletne strani. Če torej iščete ustrezne vremenske podatke, da boste lahko primerno prilagodili vaš letni oddih oziroma aktivnosti ob letnem dopustu, potem bo desetdnevna vremenska napoved za Slovenijo prava rešitev za vas!

Rate this post

Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Rate this post