Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Vreme Koper

Koper je gotovo eno izmed gospodarsko in turistično najbolj pomembnih mest v Sloveniji. Mesto je zagotovo najbolj obiskano poleti in takrat tudi največ ljudi zanima, kakšno bo vreme Koper. Za to mesto in okolico je značilno najbolj milo podnebje v državi, kar je posledica dejstva, da je mesto obmorsko. Vreme Koper ima tako ponavadi največ sončnih dni v celi državi. Če se odpravljate na dopust na slovensko obalo si lahko na strani vreme Koper ogledate napoved za več dni vnaprej, tako da boste lahko pripravljeni na vse razmere. V vsakem vremenu pa si lahko ogledate razne kulturne znamenitosti, ki jih ponuja mesto z okolico, kot so Benkova hiša, Zvonik v Hrvojih in ostale.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Rate this page