Dolenjska

Gorenjska

Koroška

Notranjska

Prekmurje

Primorska

Štajerska

Temperature morja

Temperature morja
Vsak izmed nas že komaj čaka poletne dni in kopanje v morju. Da pa bo naša zabava prijetnejša in nas mrzla morska voda ne bo presenetila si oglejte aktualne temperature morja na naši obali. Uživajte na obalah in se ohladite v prijetni morski vodi.

Aktualna 10 dnevna vremenska napoved Celje

Oglejte si, kaj vam prinaša aktualna 10 dnevna vremenska napoved Celje

Vsak izlet oziroma poslovna pot od nas zahteva določeno načrtovanje. Ko se odpravljamo na daljšo pot, je zelo zaželeno da si pred odhodom ogledamo tudi podatke o tem, kakšno vreme nas čaka oziroma se nam obeta na naši izbrani destinaciji. Za vse, ki jih bo pot v naslednjih dneh zanesla na severovzhod Slovenije, natančneje v naše knežje mesto Celje, je tukaj na voljo aktualna 10 dnevna vremenska napoved Celje. Na ta način lahko že danes dokaj natančno vnaprej načrtujete vašo pot in zunanje aktivnosti (ki so seveda delno odvisne tudi od vremena) v tem prelepem mestu. Celje obiskovalcem ponuja mnoge turistične in zgodovinske znamenitosti, velja za nekakšno prestolnico savinjske doline, kjer številni obiskovalci skozi vse leto najdejo nekaj zase.

By Szeder László (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0-2.5-2.0-1.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Ko načrtujemo zunanje aktivnosti, je pravzaprav vreme edini faktor, ki nam lahko do neke mere te načrte pokvari oziroma nas prisili v ad-hoc rešitve, zato je zelo pomembno, da že vnaprej vsaj približno vemo, kaj nam prinaša 10 dnevna vremenska napoved Celje. Letošnje poletje nas je prav povsod “razveseljevalo” s padavinami, ki so povsod bile nadpovprečne za mesec avgust.  Zgolj upamo lahko, da se bo vsaj v prihodnjih nekaj tednih (dokler v deželo ne pride prava zima) vreme malo izboljšalo in da bomo lahko kljub vsemu še kdaj oblekli bolj poletno garderobo. Če torej načrtujete v naslednjih dneh pot v Celje, vam bo 10 dnevna vremenska napoved Celje v veliko pomoč, ko boste načrtovali vaše aktivnosti v tem prelepem kraju. Prav gotovo nihče izmed vas ne uživa ob nujnih nenadnih spremembah načrtov, zato je res pomembno, da si ogledate napovedi o tem, kaj prinaša 10 dnevna vremenska napoved Celje in se na ta način izognete morebitnim težavam, povezanih z vremenom.


Podnebne spremembe

Podnebne spremembe
Klimatske spremembe močno vplivajo na podnebne spremembe na celi Zemlji ali pa na posameznih področjih. Te spremembe se občutneje opažajo predvsem v zadnjih letih, ki se dogajajo v veliki meri predvsem zaradi človeških dejavnosti. Vse te dejavnosti bodo vplivale na naraščanje morske gladine, orkane, poplave in potrese.

Informacije

Aktualna 10 dnevna vremenska napoved Celje
Oceni tole stran!